Verzekering

Overstappen van verzekering

Tegenwoordig zijn zeer veel verschillende soorten verzekeringen af te sluiten zoals een zorgverzekering, autoverzekering, WA-verzekering, levensverzekering, inboedelverzekering en rechtsbijstandverzekering. Met het overstappen naar een andere verzekeraar kunt u soms veel besparen. Let wel altijd goed op wat er precies gedekt wordt bij beide verzekeraars, misschien dekt de ene meer dan de andere. Vaak heb je niet eens alles nodig (verwacht je) terwijl je daar wel voor betaald, in dit geval is het absoluut aan te raden eens rond te shoppen bij andere verzekeraars.

 

Zorgverzekering

Overstappen van zorgverzekering kan maar tot het einde van het jaar, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent! Veel zorgverzekeraars stunten met de prijzen, maar in sommige gevallen mag je dan alleen naar bepaalde ziekenhuizen. Van zorgverzekering overstappen is in veel gevallen goed om af te wegen in verband met lagere kosten of uitgebreidere dekking.

Meer zorgverzekering »

Autoverzekering

Op het gebied van autoverzekeringen is er veel te kiezen, er is veel concurrentie en overstappen van autoverzekering kan enorm lonen. Let ook hier weer op wat er allemaal wel of niet gedekt wordt zodat je een weloverwogen keuze maakt.

Meer autoverzekering »

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is erg belangrijk voor als er iets vervelends gebeurt in of met jouw woning zoals brand of inbraak. Een inboedelverzekering vergelijken kan jou direct geld opleveren door een lagere premie. Bekijk goed de voorwaarden van de verzekeraar en lees onze tips en uitleg.

Meer inboedelverzekering »

Om verzekeringen te vergelijken kan je hier terecht:

1 Verzekeringssite.nl

2 Independer.nl