Telefoon

Overstappen van telefoonprovider

Of je nou mobiel wilt bellen of vanaf een vaste telefoon, er is een grote kans dat je kan besparen op je belkosten! Dit kan je bijvoorbeeld doen om een goedkoper abonnement te nemen omdat je minder belt dan de minuten die je elke maand inkoopt of je moet juist een duurder maandabonnement nemen waardoor je minuten (en daarmee je telefoonrekening) goedkoper worden. Overstappen van telefoonprovider is tegenwoordig vrij eenvoudig, bij je nieuwe provider kan je aangeven wat je oude nummer was en zij zorgen ervoor dat jij gewoon je nummer kan behouden.

 

Stappenplan overstappen van telefoonaanbieder:

1: Check je huidige contract

2: Nieuw abonnement bestellen

3: Huidige contract opzeggen

 


Mobiel bellen

Besparen op je mobiele telefonie kosten is niet altijd eenvoudig. Door het enorme aanbod in aanbieders, abonnementen en telefoons is het vrijwel ondoenlijk om zonder hulp de goedkoopste aanbieder te vinden. Gebruik eventueel een vergelijker om een abonnement te vinden dat bij je past. Ben je overgestapt van provider, dan hoef je alleen even een nieuwe simkaart in je mobiel steken en je kan weer bellen.

Vast bellen

De kosten van je huistelefoon kan je ook flink verlagen door over te stappen naar een andere aanbieder of door een ander pakket af te nemen bij dezelfde provider. Vaak kan je ook telefonie kiezen bij een aanbieder van internet of televisie. Tevens is het mogelijk om tegen een vast tarief per maand ongelimiteerd naar andere vaste nummers te bellen, dus doe je dit veel dan is dit een aanrader!

 

Om telefoonabonnementen te vergelijken kan je hier terecht:

1 Bellen.com

2 Telecomvergelijker.nl