Inboedelverzekering

Overstappen van inboedelverzekering

Het is verstandig om jou inboedel te verzekeren tegen schade door inbraak, brand en andere vervelende gebeurtenissen. Vanaf een paar euro per maand kan jij er zeker van zijn dat je niet zelf voor de hoge kosten opdraait om sieraden, meubels, apparatuur en meer opnieuw aan te schaffen. In veel gevallen wordt namelijk de nieuwwaarde van het goed uitgekeerd. Overstappen van inboedelverzekering kan verschillende voordelen hebben zoals kostenbesparing of betere premievoorwaarden.

» Vergelijk hier inboedelverzekeringen en bespaar direct.

 

Meer informatie

Ook kleine huisdieren en voertuigen (bijvoorbeeld fietsen, brommers en boten) vallen in principe onder inboedel. Zorg ervoor dat je van alles dat je gedekt wilt hebben foto’s en bonnetjes hebt, zodat je eenvoudig aan de verzekeringsmaatschappij kunt aantonen wat je in huis had ten tijde van de gebeurtenis. Bewaar deze op een veilige plaats (bijvoorbeeld in je e-mail) zodat je er ook bij kan als er iets ernstigs is gebeurt met de woning.

 

Het is aan te raden om af en toe jouw inboedelverzekering te vergelijken om er zeker van te zijn dat je niet te veel betaalt! Van inboedelverzekering overstappen is vaak een goede keuze om direct jouw kosten te verlagen. Bekijk goed alle voorwaarden en premies zodat je niet voor onverwachte problemen of vragen komt te staan. Verzekeraars kan je altijd een vraag stellen via hun klantenservice, maak hier gebruik van! Let er natuurlijk wel op dat de goedkoopste inboedelverzekering niet altijd de beste is.