Autoverzekering

Een auto moet altijd WA verzekerd zijn en de bedragen die je hiervoor moet betalen lopen nogal uiteen. Vergelijk dus eens in de zoveel jaar de premies en wie weet bespaar jij voortaan honderden euro’s per jaar! Vergelijken en overstappen van autoverzekering kost niet veel tijd en het levert je gegarandeerd voordeel op! Vergelijk jouw autoverzekering en bespaar direct.

WA verzekering

WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid en is eigenlijk de verzekering voor een slachtoffer. Deze WA-autoverzekering dekt alle schade aan bezittingen van anderen tot maximaal €2.000.000. Ook van WA autoverzekering overstappen heeft vaak voordelen!

All Risk autoverzekering

All risk wordt ook wel volledig casco of WA casco genoemd. Deze autoverzekeringsvorm dekt ook schade aan jouw eigen auto, ook als je het zelf hebt veroorzaakt. Gebeurtenissen als ruitbreuk, diefstal, inbraak, brand, aanrijding met loslopende dieren, storm, botsen en omslaan, aanrijding, slippen, te water raken, hagel, overstroming, vandalisme en joyriden worden door deze vorm van autoverzekering gedekt.

Oldtimerverzekering

Voor auto’s ouder dan een bepaald aantal jaar zijn er speciale (zeer voordelige) verzekeringen waardoor je goedkoper uit bent en er specifieke dingen worden gedekt. Deze klassieker- of oldtimerverzekering is een absolute aanrader voor oudere auto’s!

Om een autoverzekering te vergelijken kan je hier terecht